Nykykirjailijat moraalisen rappion kurimuksessa

Baudelaire oli riippuvainen oopiumista ja Bukowski väkijuomista. Myös Hemingwayn, Saarikosken tai Mellerin kaltaisten renttukirjailijoiden paheellisista elämäntavoista on tihkunut jälkipolville päihteenhuuruisia muistikuvia. Mutta jos luulit, että nykypolven kirjailijat ovat taiteilijaelämän vietossa viattomia karitsoja tai puhtoisia amatöörejä, niin viimeistään nyt kannattaa tutustua oman aikamme hurjapäihin. Vielä nimittäin löytyy niitä, jotka uskaltavat elää täysillä! Kuten nyt vaikkapa tämä Aki Ollikainen, joka on vienyt moraalisen rappion omana taiteenlajinaan aivan nextille levelille. Ei voi kuin urheiluselostajan tavoin todeta ”huh huh mitä meininkiä”. Ei siinä vielä mitään, että elämäntaiteilija myöhästyy bussista ja joutuu putkaan, mutta tämä, tämä, sanoisinko silmitön sekoilu…

Aki Ollikainen Me Naiset -lehdessä

Tupakkia (mahdollisesti jopa suorassa lähetyksessä) mummon silmien edessä (kenties sodan kokeneen jalon vanhuksen!!). Ja ikään kuin siinä ei vielä olisi kaikki, vielä sfääreissä haahuilua (troposfäärissä, kuka tietää, ehkä jopa stratosfäärissä)! Ei voi kuin vilpittömästi toivoa, että Ollikaisen mummo ei lue Me Naiset -lehteä, jossa kirjailija kertoo hurjista vaiheistaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: