Tuhannen ja yhden työn tohvelit

Romaanikäsikirjoituksen kanssa on parhaillaan menossa ankara korjailu- ja pilkunviilauskierros. Lisäksi pari sisältöjuttua pitäisi vielä ratkaista parhain päin. Uskon saavani urakan päätöksen lähiviikkojen aikana.

Vaikka paljon on vielä tehtävää, voin jo tässä vaiheessa paljastaa, etten olisi saanut Kolmea tärkeintä asiaa valmiiksi ilman erittäin tärkeää tekijää. Kyseinen tekijä liittyy työskentelymukavuuteen, on nahkaa ja näyttää hieman kanootilta. Ja niitä on parillinen määrä.

Olen jo päättänyt, että kun vihdoin eräänä kauniina päivänä saan tämän kirjan kansiin ja kauppoihin, aion kertoa kaikissa mahdollisissa haastatteluissa (joista puhun jo nyt toiveikkaasti monikossa), ettei teos olisi koskaan saanut lopullista muotoaan ilman vaimoni Broadway Marketilta ostamia aitoja tuhannen ja yhden työn nahkatohveleita. Uskon tämän avautumisen jo nyt tuovan kaivattua syvyysperspektiiviä eteeriseen kirjailijakuvaani ja tarjoavan tarttumapintaa myös ulkokirjallisista seikoista kiinnostuneelle yleisölle. Kenties nahkatohvelikirjailija on epiteetti, joka auttaa erottumaan suuresta keski-ikäisten romaanikirjailijoiden massasta ja joka muistetaan vielä kirjamessujen jälkeenkin.

On toki muitakin oleellisia seikkoja, jotka ovat auttaneet luovassa prosessissa. Niistä saatan mainita ohimennen Fazerin sinisen suklaan, kuulokkeet sekä inkivääriteen, mutta painotus on kuitenkin Lontoosta ostetuissa nahkatohveleissa.

Näitä ilman ei jatkossakaan tule kirjallisuutta ainakaan tästä osoitteesta. Kovemmat kamat jätän suosiolla muille.

Tohvelit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: